i1

 

A-Insinöörit – taitava ja turvallinen kumppani rakennushankkeellesi

A-Insinöörit on kasvava, kotimainen ja kansainvälisesti toimiva rakennuttamisen ja suunnittelun taitava ammattilainen. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista. Referenssimme todistavat, että onnistumme vaativimmissakin projekteissa yhdistämällä viidenkymmenen vuoden vankan kokemuksen ja ajantasaisen asiantuntemuksen. Asiakkaanamme voit olla varma, että tukenasi on paras edustus lähes 600 ammattitaitoisen A-Insinöörin monialaisesta asiantuntemuksesta. Olemme luotettava kumppani niin pieniin kuin suurinkin hankkeisiin koko hankkeen elinkaaren ajan.

A-Insinöörit on yksi Suomen johtavia rakennusalan asiantuntijoita. Viime vuosina olemme olleet toteuttamassa esimerkiksi Vuosaaren satamaa, Helsinki-Vantaan Non-Schengenin -terminaalia, lukuisia voimalaitoksia, metroa ja paljon muuta.


TUTUSTU: 
www.a-insinoorit.fi

<< Palaa

 

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi