keskiviikko, 13 touko 2015

Vuoden rakennuttajakonsultti 2012

Kirjoittanut 
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

ISS Prokossa projektipäällikkönä työskentelevä Erkki Savolainen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi. Savolainen on ansioitunut erityisesti vaativien toimitilakohteiden rakennuttamisessa ulkomaille. Muun muassa Suomen valtio on luottanut Savolaisen osaamiseen valitessaan itselleen edustajaa vaativiin suurlähetystöhankkeisiin. Rakennuttajatoimistojen liitto RTL:n valitsema vuoden rakennuttajakonsultti palkittiin Rakennuttajapäivillä 24.1.2013.

Erkki Savolaisella on kansainvälisissä tehtävissä vaadittava kyky verkostoitua ja perehtyä paikallisiin tapoihin. Hänen ammattitaitonsa pohjautuu vankkaan suunnittelu- ja rakennuttamisosaamiseen. Erityisen ansioitunut Savolainen on toimitilaturvallisuuden saralla. Hänelle ovat tuttuja niin uudisrakentamis- kuin vaativat peruskorjaushankkeetkin. Erkki Savolainen toimii hankkeissa luontevasti tilaajan edustajana ja palkintona tästä hänellä on useita erittäin pitkiä asiakassuhteita.
Alan toimintatapojen aktiivinen kehittäjä

Erkki Savolaisella on kokemusta rakennuttamisesta jo neljältä vuosikymmeneltä. Hän on jakanut osaamisensa myös muiden käyttöön kehittämällä alan yhteisiä toimintatapoja kiinteistöjen turvallisuuteen liittyen, mitä kilpailun tuomaristo erityisesti arvosti. Savolaisen kädenjälkensä näkyy esimerkiksi RT-korteissa, normistoissa ja riskien kartoituksen menetelmien kehittämisessä.

Lisätietoja:
Varapuheenjohtaja Jukka Timonen, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry, puh. 0400 404 829

Kuva: Kuvapalvelut/Hämeenlinna

Luettu 2403 kertaa Viimeksi muutettu keskiviikko, 20 touko 2015 17:29

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi