keskiviikko, 13 touko 2015

Vuoden rakennuttajakonsultti 2013

Kirjoittanut 
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:ssä ryhmäpäällikkönä työskentelevä Kari Vornanen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi.Työurallaan hän on erikoistunut muun muassa vaativiin sairaala- ja laboratoriohankkeisiin. Tällä hetkellä hän toimii Matinkylän metrokeskuksen LVIA-asiantuntijana ja Helsingin yliopiston kemian laitoksen peruskorjaushankkeen projektipäällikkönä. Hänen laaja-alaiseen kokemukseensa kuuluu projektinjohtotehtäviä suunnittelutoimiston ja urakoitsijan palveluksessa, rakennus- ja taloteknisiä valvontatehtäviä sekä suunnittelutehtäviä. Lisäksi hänellä on kokemusta ulkomaan kohteista Venäjältä.

Tuomaristo kiitti Kari Vornasen monipuolista hankeosaamista ja taloteknistä rakennuttamisosaamista. Vornasen johtamat hankkeet ovat laajoja ja vaativia sekä kukin omalla tavallaan ainutlaatuisia erityisesti tekniikkansa puolesta. Vornanen on vahva talotekninen rakennuttaja, joka luo loistavat edellytykset rakennusten hyvien sisäolosuhteiden onnistumiselle, energiatehokkuudelle ja käyttäjien tyytyväisyydelle. Vornasen osaamisella tilaajat varmistavat investointien pitkän käyttöiän sekä huollettavuuden ja helpon ylläpidon.
    Kari Vornanen HTJ Oy
Kari Vornanen on luotettava ammattilainen, joka pystyy johtamaan ja ohjaamaan projekteja siten, että tilaajan asettamat tavoitteet saavutetaan. Lisäksi Vornanen on arvostettu ammattilainen alan kehittäjänä, opettajana ja luennoitsijana.

Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry:n valitsema vuoden rakennuttajakonsultti palkittiin Rakennuttajapäivillä 24.1.2014. Viisijäseninen palkintoraati koostuu RAKLIn rakennuttaminen -toimikunnasta.

Lisätiedot: Johanna Aho, RTL, puh. 040 4857596.

Luettu 1812 kertaa Viimeksi muutettu keskiviikko, 20 touko 2015 17:32

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi