maanantai, 01 kesäkuu 2015

Vuoden rakennuttajakonsultti 2014

Kirjoittanut  Juho
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Vuoden rakennuttajakonsultti 2014: Juuso Hämäläinen ymmärtää asiakastaan

Vuoden 2014 rakennuttajakonsultiksi valittu Juuso Hämäläinen on kehityshakuinen ja osaava projektin hallinnan ammattilainen. - Hän ei vain osallistu hankkeisiin, vaan myös aidosti johtaa niitä, kiittää Hämäläisen valinnasta vuoden rakennuttajakonsultiksi päättänyt raati. Valvontakonsulteissa työskentelevällä Juuso Hämäläisellä on monipuolinen kokemus erityyppisistä rakennushankkeista ja hän on asiakkaidensa arvostama kumppani.

Juuso Hämäläinen

Juuso Hämäläinen on kerryttänyt osaamistaan useissa erittäin vaativissa kohteissa. Vankka kokemus ja näkemys mahdollistavat uusien toimintatapojen kehittämisen ja tarvittaessa vanhoista kaavoista poikkeamisenkin. Juuson valintaa tukeneet asiakkaat kiittävät häntä asiantuntijuuden lisäksi tilaajan tavoitteiden syvällisestä ymmärtämisestä, hankkeiden hyvästä hallinnasta sekä luovuudesta. Hämäläinen tekee pohjatyöt kunnolla ja paneutuu huolella hankkeiden tarveselvitykseen. Matkan varrella mahdollisesti ilmenevät haasteet hän pyrkii ratkaisemaan välittömästi.

Juuso Hämäläinen keskittyy tällä hetkellä asuinkerrostalojen peruskorjaushankkeiden johtamiseen, sekä näiden toteuttamisen uusien toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen. Hän on nostanut voimakkaasti esiin asuntosektorilla aikaisemmin vähemmälle huomiolle jäänyttä elinkaariajattelua sekä suunnitelmallisuuden merkitystä kustannusten hallinnassa. Hämäläinen on toiminut projektinjohtotehtävissä muun muassa Suomen suurimmassa Maunulan ryhmäkorjaushankkeessa.

Innovatiivinen ammattilainen on mukana myös useammassa projektissa, jotka ovat osa Tekesin Korjausrakentamisen kehittäminen -ryhmähanketta. Juuso Hämäläinen tunnetaan myös useiden asiantuntija-artikkeleiden kirjoittajana sekä pidettynä luennoitsijana.

Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry:n valitsema vuoden rakennuttajakonsultti palkittiin Rakennuttajapäivillä 22.1.2015. Kolmijäseninen palkintoraati koostuu RAKLIn Rakennuttaminen -toimikunnasta.

Lisätietoja:
Juuso Hämäläinen, Valvontakonsultit Oy, puh. 044 7799 201
Juho Kess, Rakennuttajatoimistojen Liitto - RTL ry, puh. 050 534 3955

 

Luettu 3191 kertaa Viimeksi muutettu maanantai, 01 kesäkuu 2015 09:43
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Hankintalaki uudistuu »

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi