i5


Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa suurten teollisuusinvestointien, liike- ja toimistorakennusten sekä julkisten rakennus- ja infrahankkeiden kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita.

Referenssimme ovat erityisesti energia- ja metsäteollisuuden suurista investointiprojekteista, joissa kehitettyä toimintamallia voidaan räätälöidä tarpeen mukaan myös muuhun projektinjohtamiseen ja rakennuttamiseen.

FIMPEC OY yhdistää kansainvälisesti kokeneiden asiantuntijoiden ja laajan asiantuntijaverkoston osaamisen kattavaksi palvelukokonaisuudeksi.

Ammattitaitoisen, sitoutuneen henkilöstömme toiminta perustuu Lean- pohjaiseen toimintajärjestelmään, toimintamme noudattaessa ISO 9001 ja ISO 14001 standardien vaatimuksia.


TUTUSTU: 
www.fimpec.fi

<< Palaa

 

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi