ban1 konsultit

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy palveluita ovat hankkeen johtaminen, rakennuttaminen, työmaavalvonta, suunnittelu ja kiinteistöalan erikoiskonsultointi.

Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudun ja kehysalueiden talonrakentamisen ja infrarakentamisen hankkeisiin. Asiakaitamme ovat julkiset rakennuttajat ja yhteisöt, liikerakennuttajat ja kiinteistö- sekä asunto-osakeyhtiöt.

Ymmärrämme hankkeiden erityispiirteet ja tilaajan tarpeet hankkeen eri vaiheissa. Valvontakonsultit Oy:n palvelut skaalautuvat asiakastarpeen mukaisesti pienistä selvitystehtävistä aina kokonaisvaltaista hankejohtamista ja laaja-alaista ammattitaitoa vaativiin toimeksiantoihin.

Teemme jatkuvasti työtä edelleen kehittääksemme palvelujamme, jotta ne täyttäisivät asiakkaidemme nykyiset ja tulossa olevat tarpeet entistä paremmin. Konsulttipalveluidemme tehtäväsisältö määritellään hankekohtaisesti asiakkaan omaa organisaatiota parhaiten täydentäväksi palveluksi.

Palvelujemme keskeinen osaaminen löytyy Valvontakonsultit Oy:stä. Projekteissa tarvittavan suunnittelun, kiinteistöjuridiikan ja muun kiinteistöalan erikoisasiantuntemuksen osalta hyödynnämme laajaa ja vakiintunutta yhteistoimintaverkostoamme. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealuokkaista asiantuntemusta kaikkiin alan erikoiskysymyksiin.


TUTUSTU:
www.valvontakonsultit.fi

 

<< Palaa

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi