YHDISTYS

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry

Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry on perustettu vuonna 1986 riippumattomien rakennuttajakonsulttiyritysten yhteistyötä ja edunvalvontaa varten. RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. Liiton toiminta kattaa toimitila-, asunto- ja infrarakentamisen.

RTL kehittää ja tuo esiin rakennuttamisen parhaita käytäntöjä. Alaa kehitetään yhdessä muiden alan järjestöjen, viranomaisten ja yritysten kanssa. RTL vaikuttaa rakentamisen toimintaympäristöön. Liitto osallistuu ja ottaa kantaa lainsäädännön ja määräysten laadintaan rakennuttajakonsulttien näkökulmasta.

Yhdistyksen säännöt
  |  Rakennuttajakonsulttien eettiset säännöt

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

•    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955