ISS Prokossa projektipäällikkönä työskentelevä Erkki Savolainen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi. Savolainen on ansioitunut erityisesti vaativien toimitilakohteiden rakennuttamisessa ulkomaille. Muun muassa Suomen valtio on luottanut Savolaisen osaamiseen valitessaan itselleen edustajaa vaativiin suurlähetystöhankkeisiin. Rakennuttajatoimistojen liitto RTL:n valitsema vuoden rakennuttajakonsultti palkittiin Rakennuttajapäivillä 24.1.2013.

Erkki Savolaisella on kansainvälisissä tehtävissä vaadittava kyky verkostoitua ja perehtyä paikallisiin tapoihin. Hänen ammattitaitonsa pohjautuu vankkaan suunnittelu- ja rakennuttamisosaamiseen. Erityisen ansioitunut Savolainen on toimitilaturvallisuuden saralla. Hänelle ovat tuttuja niin uudisrakentamis- kuin vaativat peruskorjaushankkeetkin. Erkki Savolainen toimii hankkeissa luontevasti tilaajan edustajana ja palkintona tästä hänellä on useita erittäin pitkiä asiakassuhteita.
Alan toimintatapojen aktiivinen kehittäjä

Erkki Savolaisella on kokemusta rakennuttamisesta jo neljältä vuosikymmeneltä. Hän on jakanut osaamisensa myös muiden käyttöön kehittämällä alan yhteisiä toimintatapoja kiinteistöjen turvallisuuteen liittyen, mitä kilpailun tuomaristo erityisesti arvosti. Savolaisen kädenjälkensä näkyy esimerkiksi RT-korteissa, normistoissa ja riskien kartoituksen menetelmien kehittämisessä.

Lisätietoja:
Varapuheenjohtaja Jukka Timonen, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry, puh. 0400 404 829

Kuva: Kuvapalvelut/Hämeenlinna

Muut saavutuksemme

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Yhteistyökyky nosti Juhani Karhun vuoden rakennuttajakonsultiksi Juhani Karhu on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Jaakko Naamanka on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hän on monipuolinen rakennuttajakonsultti, jonka erityisosaamisena ovat suuret projektit ja projektiallianssit.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2013

Vuoden rakennuttajakonsultti 2013

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy:ssä ryhmäpäällikkönä työskentelevä Kari Vornanen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi.

Lue lisää