Merja Tiivolasta Vuoden Rakennuttajakonsultti 2016

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi Merja Tiivolan Rakennuttajatoimisto HTJ:sta. Tilaajat kiittävät Tiivolaa tämän osaamisesta ja luotettavuudesta. Hänen käsiinsä on uskottu useiden vaativien erikoiskohteiden sekä turvaluokiteltujen hankkeiden johtaminen. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kollegoiden arvostus ovat osoituksia sellaisesta ammattitaidosta, jota tilaaja rakennuttajakonsultilta odottaa.

Hankkeiden läpiviejänä Merja Tiivola on varmaotteinen ja aina huolellisesti valmistautunut. Hän myös hallitsee perusteellisesti eri urakkamuotoihin liittyvät sopimuskuviot, mikä luo turvaa kaikille hankkeen osapuolille. Vuorovaikutus Merja Tiivolan kanssa on sujuvaa ja projektien läpimeno on hänen luotsaamanaan jouhevaa.

Salaisten hankkeiden luottovetäjä

Merja Tiivola on rakennuttanut lukuisia erikoiskohteita, joiden johtaminen on vaatinut innovatiivisuutta ja ennakkoluulotonta otetta. RAPS-pätevyyden omaavalla Tiivolalla on myös harvinainen kansallisen turvalli-suusauditointikriteeristön pääauditoijan pätevyys, minkä vuoksi suuri osa hankkeista, joissa hän on ollut mukana, on salaisia.

Yksi erityisen haastavista kohteista, jonka onnistumisesta Merja Tiivola vastasi, on Helsingin Työväenyhdistyksen rakennuttama ravintola Meripaviljonki Hakaniemessä. Vaativa rakennus sisältää useita erikoisratkaisuja ja se on näyttävä maamerkki.  
Merja Tiivola on toiminut projektipäällikkönä vaativissa ja monimuotoisissa rakennushankkeissa yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätietoja:
Vesa Koskelainen, hallituksen puheenjohtaja, Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry, puh. 044 779 9202
Merja Tiivola, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 0400 876 376

Vuoden rakennuttajakonsultin on vuodesta 2010 alkaen valinnut Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL, jonka tavoitteena on parantaa rakennuttajakonsulttien profiloitumista hankkeenjohtamisen osaajina. Valinnan tekee RAKLIn Rakennuttaminen -toimikuntaan kuuluvista tilaajista koottu raati. RTL parantaa rakennuttajakonsulttien toimintaympäristöä sekä ennakoi, seuraa ja auttaa hallitsemaan toimintaympäristön muutoksia.

 

Vesa Koskelainen, Merja Tiivola, Juho Kess
Kuva: Kuvahovi

Luettu 2807 kertaa

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi