Vuoden rakennuttajakonsultti 2015

Unto Hartikainen vuoden rakennuttajakonsultiksi – tekemässä parhaita hankkeita

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut A-Insinöörien Unto Hartikaisen vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hartikainen on vaativien hankkeiden projektinjohtamisen ja rakennuttamisen erityisosaaja, joka vie hankkeet maaliin johdonmukaisesti ja ennakoiden. Monipuolisen kokemuksen omaava Unto Hartikainen on antanut merkittävän panoksen myös alan toimintamallien kehittämiseen ja ollut mukana suunnittelemassa muun muassa Senaatti-kiinteistöjen kärkihankeallianssia.

Unto Hartikainen varmistaa johtamissaan hankkeissa sekä tilaajan tavoitteiden että käyttäjien tarpeiden täyttymisen. Hän ratkaisee yllättävätkin tilanteet sujuvasti, ja hän pyrkii välttämään kiireen tuntua. Hankkeet pysyvätkin Hartikaisen vetäminä hyvin aikataulussa ja budjetissa. Hän on ollut mukana muun muassa Jumbon, Kone Buildingin, Sellon, Esport Ratiopharm Arenan ja Helsingin Musiikkitalon kaltaisten merkittävien kohteiden toteutuksessa. Näistä vuoden työmaina on palkittu Kone Building, Sello ja Helsingin Musiikkitalo.

Erinomaiset yhteistyötaidot yhdistettynä rautaiseen teknisen osaamisen ovat vieneet Hartikaista uralla eteenpäin. Hän tuntee syvällisesti myös sopimusmaailman. Idearikas ammattilainen on työskennellyt sekä urakoitsijana että tilaajana. A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ssä hän on palvellut asiakkaita lähes kymmenen vuoden ajan jatkuvasti uutta etsien ja omaa osaamistaan kehittäen.

 

Lisätietoja:
Rakennuttajajohtaja Unto Hartikainen, A-Insinöörit,
puh. 040 738 6483
Hallituksen puheenjohtaja Vesa Koskelainen,
puh. 044 7799 202
Asiamies Juho Kess, puh. 050 534 3955

Luettu 2419 kertaa
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Rakennuttajapäivät 2016 RTL ry:n vuosikokous 2016 »

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi