Vuoden Rakennuttajakonsultti Esa Lempiäinen

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2018 projektinjohtaja Esa Lempiäisen Rakennuttajatoimisto Valvontakonsulteista.

Lempiäinen on kokenut ja monipuolisesti erilaiset kohteet sekä sopimusmuodot hallitseva hankkeiden johtamisen ja rakennuttamisen ammattilainen. Lähes kolmen vuosikymmenen projektinjohto- ja suunnittelukokemuksen omaavalla Lempiäisellä on mittava kokemus myös korjausrakentamisesta, sillä hän on ollut mukana laajoissa kauppakeskushankkeissa, liike- ja toimistotilojen muutoksissa sekä suurten asuntokohteiden saneerauksessa. Viimeisin merkittävä Lempiäisen johtama hanke on juuri valmistunut, vaativa ja aikataulullisesti haastava Yleisradion Ison Pajan perussaneeraus, jossa hän toimi projektipäällikkönä.

Kollegat ja yhteistyökumppanit pitävät Lempiäistä ratkaisukeskeisenä ja rauhallisena projektinvetäjänä, jonka ohjauksessa aikataulut pitävät ja asiat tapahtuvat sovitusti. ”Rakentaminen on mitä suurimmissa määrin ryhmätyötä, ja ihmisläheinen hankkeen johtamistapa on nykyaikaisen hankkeen menestystekijä”, korostaa Lempiäinen johtamisfilosofiaansa.

Luettu 1042 kertaa

Ota yhteyttä

RTL:n toiminnan tavoite on parantaa rakennuttajakonsultin profiloitumista hankkeen johtamisen osaajana. RTL:n missiona on rakennuttajakonsulttien toimintaympäristön parantaminen sekä toimintaympäristön muutosten ennakoiminen, seuraaminen ja hallinta. Voit ottaa meihin helposti yhteyttä viereisellä lomakkeella.

  •    RTLry, Annankatu 24, 2. kerros, 00100 Helsinki
  •    Juho Kess, puhelin 050 534 3955
  •    etunimi.sukunimi(at)rtlry.fi