Unto Hartikainen vuoden rakennuttajakonsultiksi – tekemässä parhaita hankkeita

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut A-Insinöörien Unto Hartikaisen vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hartikainen on vaativien hankkeiden projektinjohtamisen ja rakennuttamisen erityisosaaja, joka vie hankkeet maaliin johdonmukaisesti ja ennakoiden. Monipuolisen kokemuksen omaava Unto Hartikainen on antanut merkittävän panoksen myös alan toimintamallien kehittämiseen ja ollut mukana suunnittelemassa muun muassa Senaatti-kiinteistöjen kärkihankeallianssia.

Unto Hartikainen varmistaa johtamissaan hankkeissa sekä tilaajan tavoitteiden että käyttäjien tarpeiden täyttymisen. Hän ratkaisee yllättävätkin tilanteet sujuvasti, ja hän pyrkii välttämään kiireen tuntua. Hankkeet pysyvätkin Hartikaisen vetäminä hyvin aikataulussa ja budjetissa. Hän on ollut mukana muun muassa Jumbon, Kone Buildingin, Sellon, Esport Ratiopharm Arenan ja Helsingin Musiikkitalon kaltaisten merkittävien kohteiden toteutuksessa. Näistä vuoden työmaina on palkittu Kone Building, Sello ja Helsingin Musiikkitalo.

Erinomaiset yhteistyötaidot yhdistettynä rautaiseen teknisen osaamisen ovat vieneet Hartikaista uralla eteenpäin. Hän tuntee syvällisesti myös sopimusmaailman. Idearikas ammattilainen on työskennellyt sekä urakoitsijana että tilaajana. A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ssä hän on palvellut asiakkaita lähes kymmenen vuoden ajan jatkuvasti uutta etsien ja omaa osaamistaan kehittäen.

Lisätietoja:
Rakennuttajajohtaja Unto Hartikainen, A-Insinöörit,
puh. 040 738 6483
Hallituksen puheenjohtaja Vesa Koskelainen,
puh. 044 7799 202
Asiamies Juho Kess, puh. 050 534 3955

Muut saavutuksemme

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Yhteistyökyky nosti Juhani Karhun vuoden rakennuttajakonsultiksi Juhani Karhu on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Jaakko Naamanka on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hän on monipuolinen rakennuttajakonsultti, jonka erityisosaamisena ovat suuret projektit ja projektiallianssit.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2012

Vuoden rakennuttajakonsultti 2012

ISS Prokossa projektipäällikkönä työskentelevä Erkki Savolainen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi. Savolainen on ansioitunut erityisesti vaativien toimitilakohteiden

Lue lisää