Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2018 projektinjohtaja Esa Lempiäisen Rakennuttajatoimisto Valvontakonsulteista.

Lempiäinen on kokenut ja monipuolisesti erilaiset kohteet sekä sopimusmuodot hallitseva hankkeiden johtamisen ja rakennuttamisen ammattilainen. Lähes kolmen vuosikymmenen projektinjohto- ja suunnittelukokemuksen omaavalla Lempiäisellä on mittava kokemus myös korjausrakentamisesta, sillä hän on ollut mukana laajoissa kauppakeskushankkeissa, liike- ja toimistotilojen muutoksissa sekä suurten asuntokohteiden saneerauksessa. Viimeisin merkittävä Lempiäisen johtama hanke on juuri valmistunut, vaativa ja aikataulullisesti haastava Yleisradion Ison Pajan perussaneeraus, jossa hän toimi projektipäällikkönä.

Kollegat ja yhteistyökumppanit pitävät Lempiäistä ratkaisukeskeisenä ja rauhallisena projektinvetäjänä, jonka ohjauksessa aikataulut pitävät ja asiat tapahtuvat sovitusti. ”Rakentaminen on mitä suurimmissa määrin ryhmätyötä, ja ihmisläheinen hankkeen johtamistapa on nykyaikaisen hankkeen menestystekijä”, korostaa Lempiäinen johtamisfilosofiaansa.

Muut saavutuksemme

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Ensimmäinen rakennuttajakonsultti

Yhteistyökyky nosti Juhani Karhun vuoden rakennuttajakonsultiksi Juhani Karhu on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Vuoden rakennuttajakonsultti 2011

Jaakko Naamanka on valittu Vuoden rakennuttajakonsultiksi. Hän on monipuolinen rakennuttajakonsultti, jonka erityisosaamisena ovat suuret projektit ja projektiallianssit.

Lue lisää
Vuoden rakennuttajakonsultti 2012

Vuoden rakennuttajakonsultti 2012

ISS Prokossa projektipäällikkönä työskentelevä Erkki Savolainen on valittu vuoden rakennuttajakonsultiksi. Savolainen on ansioitunut erityisesti vaativien toimitilakohteiden

Lue lisää